Xbox One

Els mapes de Minecraft d'Xbox 360 es portaran a Xbox One
Mojang, l'empresa encarregada del desenvolupament del joc, ha publicat una captura de pantalla al seu Twitter on es veu clarament que l'opció d'agafar el mapa antic de la 360 i "rescatar-lo" per a la nova generació estarà disponible. A més, cada cop són més els rumors que diuen que aquest mapa (o món) es podria fer encara més gran per a la Xbox One.

Gameplay E3: Assassin's Creed Unity

Il·luminació dinàmica per tot el mapa de Forza Horizon 2
A més, també es confirma que les dimensions del mapa triplicaran les de l'última entrega per Xbox 360. Ralph Fulton, director creatiu del joc, ha anunciat que amb Forza Horizon 2 "descobrirem l'autèntica bellesa de la nova generació". "El nostre objectiu és fer un títol al màxim realista i detallista possible". "Per això es mostrarà qualsevol condició climatològica i tot tipus d'espais". "Ens hem centrat a treballar amb la llum dinàmica de les faroles".
Fulton també ha avançat que es podrà conduir per fora dels límits marcats per la pròpia carretera. "Busquem la llibertat del jugador i, sobretot, una duració que animi a comprar el joc: més de 100 hores."
Recordem que Forza Horizon 2 està previst per a finals d'aquest any 2014. Pots consultar els llançaments més propers a la nostra pàgina especialitzada.

Brazil Now: la nova aplicació d'Xbox One per gaudir del mundial
Aquesta app gratuïta permetrà als usuaris seguir els partits del mundial de futbol a partir d'estadístiques i puntuacions a temps real. També hi haurà enquestes interactives i altres esdeveniments a la comunitat Xbox.ACCEDEIX A LA NOSTRA COMPARACIÓ EXCLUSIVA DE LES DUES MILLORS CONSOLES DEL MERCAT AMB UN SOL CLIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada