Can Marc

NIVELL 90 (MÀXIM)
Can Marc és un restaurant que no veuràs a cap altre lloc. Amb uns objectes valorats amb més de 100 milions de coins, amb un servei excel·lent, ràpid i evidentment amb una qualitat excepcional és el restaurants PERFECTE. Can Marc és la central de la cadena ja que subministra el que faci falta als altres restaurants CM. 


La catifa estrella és on hi han els objectes més cars de la cadena. Més exemples de màquines o decoracions molt valuoses: 

El nostre restaurant líder disposa d'una zona on tots els objectes són d'or. S'anomena catifa daurada: 

Sens dubte, l'objecte en què Can Marc guanya més diners són els 7 mussols que aconsegueixen 350 CMcoins cada minut.:

Els lababos de Can Marc són molt innovadors i són els més elegants de la cadena:


Can Marc: El restaurant estrella de la cadena té literalment de TOT: Des de pinballs, màquines de begudes, fins a cinema, sushi bar, lounge bar, karaoke bar, pizzeria, bufet, vending machine, la Torre Eiffel d' 1.000.000, lok-lok, fins als objectes de la catifa daurada i estrella. NOVETAT!: Can Marc té les tres piràmides: La d'or, (500.000 coins) la de sorra (500.000 coins) i la negra (750.000). TOT AIXÒ I MOLT MÉS A CAN MARC
La nova forma cargolada de les taules de Can Marc dóna un toc d'elegància al restaurant.


El menú de Can Marc és molt variat i consta d'1 primer plat, un 2n, postres i beguda amb 8 plats a escollir en cada cas. Can Marc és el restaurant de la cadena amb més plats a elegir.
La màxima popularitat de Can Marc és 101,5!!!
La cuina de Can Marc funciona un 62% ràpid.
I ara a Can Marc, al lloc de les taules, a terra hi han unes rajoles lluminoses de color groc que s'encenen i s'apaguen.
I el millor restaurant també ha de tenir els millors exteriors: Aquesta temporada, la Cadena Can Marc ha apostat per millorar els exteriors amb uns llums que es mouen d'un costat a l'altre de la fatxada dels nostres restaurants. En aquesta imatge Can Marc està juntament amb Can Pericu.


Can Marc és l'únic restaurant de la cadena que té més d'una plantilla, aquí pots veure la 2a, la 3a i la 4a plantilla del nostre restaurant estrella:
Aquesta plantilla (la 2) sens dubte és amb la què Can Marc guanya més coins.
Si vols estar ben fresc, envoltat de gel i amb un llac enorme no dubtis en anar a la 3a plantilla de Can Marc.
I per últim la 4a plantilla de Can Marc t'ofereix les millors condicions per passar un dia d'estiu: pots veure un partit de futbol amb el meravellós camp que disposem, pots banyar-te al riu i evidentment gaudir dels nostres plats.


Ja fa 2 anys que el nostre restaurant estrella es va posar en primera posició del carrer.
Quan això va passar a la Cadena Can Marc només existia Can Marc i Can Pericu que en aquells moments feia molt poc temps de la seva obertura. Quan va començar Can Marc ningú no hagués dit que arribaria on ha arribat: amb més de 20 restaurants a davant del nostre ningú no hagués dit que aquell petit restaurant arribaria a ser líder del carrer amb una diferència increïble, que posaria en marxa 3 restaurants més (actualment som la cadena amb més restaurants) i que tots 3 estarien en segona, tercera i quarta posició després de Can Marc. En resum, uns restaurants que es superen ells mateixos cada dia. 2 anys sent primers del carrer, i esperem que siguin molts més!

Objecte amb més valor de Can Marc: Torre Eiffel i llac del monstre de 1.100.000 coins.


Galeria d'imatges EXTRA
Entrada del restaurant estrella
Mariachi Band tocant en exclusiva per Can Marc
 La rapidesa del nostre equip de professionals amb les màquines de cuinar que superen el 20% de rapidesa
 Petita part de la catifa estrella de Can Marc
Els objectes principals de la cadena estan a Can Marc