PS4

Gran Turismo 7 ja s'està desenvolupant
El creador de Gran Turismo ha assegurat al mitjà britànic Eurogamer que el futur joc de la PS4 ja està en desenvolupament. "Estem treballant en el joc però no crec que surti el 2014", bromejava Kazunori.
Respecte a les millores que es podrien aplicar al simulador de velocitat de PlayStation ha posat èmfasi en l'aspecte del so dient que l'apartat sonor de Gran Turismo 6 millorarà però on realment es notarà serà a Gran Turismo 7.
Pel que fa al catàleg de cotxes, ha dit que volen incrementar la quantitat de vehicles Premium però no ha donat cap pista sobre els cotxes estàndard.

Tràiler oficial E3: The Order 1886


Anunciat Dynasty Warriors 8 per PS4
El títol d'Omega Force cada cop té més opcions d'estrenar ben aviat la seva vuitena entrega. S'estrenarà al Japó el 2014. Tecmo Koei a terres japoneses ens oferirà noves estratègies de joc en grup i mantindrà l'essència de les batalles xineses. El títol també estarà disponible per PS3.
Dynasty Warriors 8: Empires

Ja està disponible l'actualització 1.71 de PS4
Segons Sony, l'actualització "millorarà l'estabilitat del sistema per algunes característiques". Per tant, es confirma que no hi haurà cap canvi significatiu en aquesta update. Cal remarcar que molts usuaris demanaven la possibilitat de poder canviar el fons de pantalla del menú principal de PS4. Tot indica que de moment no serà així.

Sony Bend podria tenir en marxa un joc de terror per PS4
Alguns rumors asseguren que l'studio de Sony està preparant un joc de terror i món obert alhora. En el títol no hi haurien zombies, que ja tenen presència en molts altres títols actuals. Tot i així, no s'espera que Sony ho faci públic a l'E3 d'aquest any a Los Ángeles.


ACCEDEIX A LA NOSTRA COMPARACIÓ EXCLUSIVA DE LES DUES MILLORS CONSOLES DEL MERCAT AMB UN SOL CLIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada