Articles

La cursa pel domini de la conducció

Han estat bastants els títols de conducció anunciats durant el que portem d'any per la PlayStation 4 però quin serà el que realment ho "petarà" en vendes i aconseguirà quedar primer en vendes en aquesta cursa pel domini de la temàtica de conducció al nou sistema de Sony.  
A més de Need For Speed Rivals (que jo no el considero next-gen perquè és un 'port' de PS3 a PS4) tindrem molts altres títols vibrants (o que esperem que ho siguin).

Per un cantó tenim 'The Crew', el títol que promet fer-nos gaudir d'un mapa d'unes dimensions mai vistes en un joc de conducció. El que em crida molt l'atenció d'aquest joc és el mode lliure que també prometen que tindrà. (Dic "prometen" perquè no vull crear falses expectatives com em va passar amb 'WATCH_DOGS'). The Crew també donarà importància al multijugador online fins a tal punt que ens permetrà crear el nostre grup d'amics o 'tripulació' (si traduïm The Crew literalment). Així que pels amants del món del motor aquesta és una aposta que promet de cara a la tardor d'aquest any. Cal remarcar que es tracta d'un arcade, per tant no esperem molt de realisme.

D'altra banda, hi ha un exclusiu de Sony per PS4: Driveclub donarà molta importància al multijugador online que et permetrà formar el teu 'club' de conducció amb els cotxes més potents del món. Amb aquest títol d'Evolution Studios s'espera més realisme que a The Crew tot i que no deixarà de ser arcade. Driveclub, que sortirà a la venda a principis d'octubre ja ens va ensenyar com serien alguns dels seus aspectes més importants com la jugabilitat a l'últim E3:
Finalment també hi ha dos futurs simuladors anunciats encara que en sabem pocs detalls. Un és Project Cars (que pels vídeos que s'han vist, sembla que tingui els millors gràfics en de tota la història del món de la conducció. 
L'altre és Gran Turismo 7 que tot just s'ha sabut aquest juny que s'ha començat a desenvolupar.


Davant de tot aquest embolic de videojocs, el que si sabem del cert és que serà un final de 2014 i 2015 ple de sorpreses i que tindrem molts productes per triar. Si busques un arcade divertit ja tens disponible Need For Speed Rivals o pots esperar The Crew. Si ets més de conducció realista podràs triar entre Gran Turismo 7 i Project Cars i si busques un entremig, Driveclub és l'opció perfecta.

El millor descendent de Restaurant City.
Fa més de 4 anys que coneixíem una notícia realment trista per molts usuaris de Facebook: Tancava el que per molta gent havia sigut el millor joc de la xarxa social amb diferència. Tancava Restaurant City. Així ho anunciava el mateix joc dies abans del tancament: 
Després del tancament, moltes empreses han intentat fer una imitació de l'exitós títol gratuït però totes o gairebé totes han fracassat. Els seus jocs tenien una mecànica similar a la del RC però amb una principal diferència: els falten objectes i plats per aconseguir una personalització del nostre local tant excel·lent com ens l'oferia Restaurant City. Després de molts intents fallits en busca de jocs que estiguessin a la seva alçada, se m'ha obert una escletxa de llum per l'esperança. I aquesta escletxa es diu Caféland. 
Caféland és un joc disponible al Facebook amb una mecànica idèntica a la del Restaurant City i amb molts objectes, plats i opcions personificables. L'objectiu és molt simple: crear el teu propi restaurant (o cafè). Una de les diferències amb el Restaurant City és que Caféland està més orientat al menjar ràpid i no es necessiten cambrers ja que cada client s'agafa el menjar dels mobles habilitats anomenats counters. Al nostre restaurant només hi tindrem un cuiner i un altre empleat a la caixa per cobrar. Res més. 

Un altre dels aspectes curiosos del joc és que consta de 90 nivells, els mateixos que el RC. També podrem fer créixer el terreny del restaurant a mesura que avancem. Les seves monedes principals són els Coins (amb aquests podrem comprar gairebé tots els objectes que tinguem a disposició i començar a cuinar un plat) Cash, que en guanyarem en menor mesura que els Coins i serveixen per comprar alguns objectes "exclusius" o completar reptes proposats pel joc. Finalment hi ha els Hearts que ens serviran per fer festes i conseqüentment, tenir més popularitat. 
Tot i ser un joc molt semblant al Restaurant City, crec que no arriba, de moment, al seu nivell d'excel·lència però si el que busques és gaudir cm ho feies amb el Restaurant City aquest joc és el teu. No ho dubtis i comença a competir amb els teus amics.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada